hvvylmz Arkadaşlar bebeğim 6. Aya kadar çok güzel gece iki kere kalkardı tekrar uyurdu son bir haftadir 2 saatte bir kalkıyor neden acaba bu arada ekmeğidir alıyor doğduğundan beri
Moonlightttt Diş nedeniyle olabilir veya 26.hafta atağı olabilir. Bir şey soracağım gece uykusuna meme vererek mi yatiriyirsunuz acaba? Nasıl uyuyor
hvvylmz Moonlightttt hayır biberonda mama vererek yatırıyorum ama geçe uykusunda beni emerek devam ediyor
Moonlightttt hvvylmz 29. Haftaymis yanlış yazmışım. Anladım teşekkür ederim.benim bebegim emerek uyuyor, gece de her yarım saatte alarm kurmuş gibi uyanıyor,bazen 20dk da bir. Acaba meme olduğu için mi bu kadar sık uyaniyor merak etmistim
Fulyadoga1 Moonlightttt ne kadar da ben 🙄 5 aylık bazen yarım saatte bazen 1 saatte kalkar . Emmese bile memeyi ağzında tutup geri uyur . Gündüz güzel uyurdu bu ara o da bitti 30 dklara düştü . Şu an ailemin yanındayım döner dönmez uyku eğitimi vericem . Çünkü ne o uyuduğu uykudan bişey anlıyor ne ben dinlenebiliyorum çok zor
Moonlightttt Fulyadoga1 yapabilirsen ver annesi. Zaten bozuktu doğdu doğalı 1bucuk saate doğduğu gün başladı alarm kurmuş gibiydi 4.ay atagndan sonra yarım saat e düştü. İzmirli anne var Instagram da öneririm
hvvylmz Moonlightttt emzik kullanması uykuya geçişini daha rahat sağlıyor benim oğlan da bu ara benim memede hep emziği reddedile dişe bağlıyorum