ilkgozagrimmmm Kızlar oğlum boğaz enfeksiyonu geçirdi. Daha devam ediyor hastalığı. Doktor iburamin yazmış ama burda bir bakayım dedim soğuk havale vs yazıyor. Bu ilaci kullanmamalimiyim aklım karıştı. 17 aylik
FatmaKrbkl ilkgozagrimmmm Prospektüsünde soğuk havaleye ilişkin bişey yazmıyor, ateş düşürücü falan diyor burda ne yazmışlar🙄
Cheddar ilkgozagrimmmm ilaç için öncelikle prospektüs okunur doğal olarak. Burda yazılanları çokta ciddiye almayın. Geçmiş olsun
JackDaniels ilkgozagrimmmm İlaç için buraya mı bakıyorsunuz gerçekten bunu merak ettim. Çünkü bu zamana kadar burada herhangi bir diplomalı doktora rastlamadım. Doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirebilirsiniz🤷🏼♀️
Prenses_annesi22 ilkgozagrimmmm bızde kullanıyoruz 14 aylık kızım 3 gundur burnu akıyo hapsırıyordu sukur 2 gundur ilaç kullanıyoruz kesıldı soguk algınlıgı hapsırık öksürük burun akıntısında kullanılıyor
ilkgozagrimmmm JackDaniels Daha önce kullananlara fayda etmişmi diye baktım bir bayan soğuk havale geçirdi çocuğum yazınca korktum. 6 gündür çocuğu ateşli olan bir anne için bu korku çok yersiz olmamalı. Yoksa tabiki buraya bakıp yön vermiyorum. danışmak istedim sadece