Liliyy Kızlar 2 aylık olcaz şuan 5 kilo 60 gram dedi Dr 600 gr falan almş az dedi takıldım kilo aldıran şeyler nedir bide Sütümde azaldı gibi anne içecekleri içsem e bebekte satılanlardan işe yararmı
Yasemin38 Liliyy doğum kilosu neydi canım. Bulgur helva dereotu tahin-pekmez incir hurma dut kurusu ceviz badem bol bol su 2.5 3 litre kadar günlük içmek ve sık sık emzirmek süt için önemli
binnazbzkrt33 Bana doktorum sütumu arttırmak için çay yazdı humana diye eczanelerde satılıyor ama eğer almayı düşünürseniz trendyolda daha uygun
Yasemin38 Liliyy normal canım aslında şimdiki kilosu. Aylık 500-1000 aralığında alması beklenir. Beslenmene dikkat edip bol sul iç ve sık sık emzir. Gece beslenmesi kilo almasında çok etkili oluyor. Kaç saatte bir besliyorsun gece
Liliyy Yasemin38 2 2bucuk saat arayla akşam 10 da yatıyor sabah 7 ye kadar gündüzde bu şekilde genelde
Yasemin38 Liliyy tamam çok iyi canım. Sen canını sıkma doktorun söylediğiyle. Besleneme dikkat et bol su iç ve emzir sık sık saat gözetmeksizin
MinikCivciv15 Liliyy bez sayınız iyisi ve emme süresi bukadar kısaysa muhtemelen sütünü yetiyor. Sadece daha sık emzirin. Aynı şey başıma gelmişti. Geceleri düzenini bozmadım ama gündüz sık sık emzirdim.