buse1928 Merhaba 18 günlük lohusayım bu gece ilk sol göğsüm ağrıuordu geçti şimdide sağ mememağrıyor tam üst tarafta büyük bir sertlik ve ağrı var. Yaşım 24. Çok korkuyorum kötü birşeydir diye. İnternette kanserde olabilir yazıyor 😥 birde mastit. Aranızda olan varmı
MiracAlpinveUmutunAnnesi buse1928 canım ben mastit oldum sertlik varmiydi bilmiyorum ama agri ateş halsizlik vardı benim ateşim yüksekti direk acile gittim sende geciktirme derim
Eliftuba buse1928 emzirdikçe geçiyor mu bakın . Uzun süre emzirmeyince çok sertleşiyor benm kitle kitle şeklinde. göğsüm boşaldıkça geçiyor
Oykuzey buse1928 Pompanız varsa sağın ve sağarken iyice sıka sıka masaj yapa yapa sağın memeyi. Bende de oluyor zaman zaman sertlikler ve bu şekilde yapıyorum, üzerine birde emzirince düzeliyor. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin süttür o muhtemelen.
Zynp35 buse1928 canm süt bezesidir bi tandm ayni senn gibi olmus dr gitmis suphelenmisler baska dr gitmiş sut bezesymis emzir bebgini bol bol ılik duşta masaj yap yukardan assaya memene bak birde ikisonde oldu diyorsun aklina kotu seyler getirme sen bebegini emzr bol bol sutünü sag memen boşalsjn
Sevde123 Büyük ihtimalle mastit tir internette nefesim ağrıyo yazsanız illa bi sonuç kansere ölüme gider zaten o yüzden kötüyü düşünmeyin. Sağma makinesiyle iyice sagim yapın daha sonra banyoya girip sıcak suyla keseyle yukarıdan aşağıya doğru masajlar yapın bebekte emdikçe geçer insallah . Ben ilk doğum yaptığım zamanlar omuzlarıma kadar masti olmuştum anca bu şekilde çözüm bulabiliyordum sizde bol bol sağım yapın hem sütünüz artar hemde mastit azalir
kelebek97 MiracAlpinveUmutunAnnesi Tedavi süreci nasıl ilerledi acaba genel cerraha gittiniz mi ? Bende 2 gündür inanılmaz atesliyim. Mastitden dolayı olmuş dusa girdiğimde göğsümde kızarıklık fark ettim. Bana süreci anlatır misiniz ?
Zeynepazram kelebek97 doktor ilac yazabilir sen dusa gir dusta gögsünü genis dişli bir tarafla tara cok bastırmadan yukardan assagı dogru ve sık sık emzir ama ateş falan varsa antibiyotik yazılıyor diye biliyorum
kelebek97 Zeynepazram Teşekkür ederim 2 gündür 10 kere falan girdim dusa tavsiyenizi dinleyeceğim. Allah kimseye yaşatmasın .
Zeynepazram kelebek97 amin youtube dan mastit masajlarına bakın ates varsa mutlaka dr a gidilmesi lazım
hayatbuiste İnternete ne yazsan teşhisi kanser diye çıkıyor. Sen mastit yolundasin, emzirdikce geçer o
kelebek97 Zeynepazram Evet gittim şimdi augmentin ve parol verdi sık sık emzir dedi çok şükür çok kötü değilmiş
kelebek97 Zeynepazram Sağol canım aksi gibi augmentin atar atmaz alerji yaptı. Nefeste güçlük vücudumun her yerinde kızarıklık mahvoldum hemen acile gittim 😥
Songultugra buse1928 bebeğini mutlaka sık sık emzir ve sağ sagmadan geçmez mastittir o cnm ateş titreme halsizlik yapabilir kizarabilir çok kötü olursan doktora git genel cerrah bakıyordu galiba antibiyotik verir
kelebek97 Zeynepazram Hayatımda antibiyprik olarak sadece augmentin kullandım diyebilirim. Dogumdan sonra da kullandım ama şimdi niye böyle bir anda alerji yaptı bilmiyorum. Demekki doğumda hassaslaşiyor insan