dml2703 Kızlar bebeğim 9 aylık ve gece geç uyuyor 1 gibi 12 buçuk gibi.Buna rağmen sabaha kadar 10 defa ağlayarak uyanıyor susmuyor karnkarnı tok da olsa kucağımda da olsa susmuyor sürekli ağlıyor bu her gün böyle artık napacagimi şaşırdım yardim lütfen
BirAlparslanAnnesi dml2703 zaten bukadar geç uyuduğu için sürekli ağlayarak uyanıyo..büyüme hormonunun salgılandığı saatlerde ayakta yavrunuz.uyku saatlerini öne çekmelisiniz
Gamzeey dml2703 nazar ayeti dinletin bebeğinize isterseniz kem göz çok ben o şekilde yapıyorum gece çok ağlayınca iyi geliyor
dml2703 BirAlparslanAnnesi öne çekiyorum 9 da uyutuyorum 11 de uyanıyor enerji dolu bir şekilde yine uyumuyor ondan sonra napicam vallahi çok yoruldum üstelik 7 aylık hamileyim
BirAlparslanAnnesi dml2703 artık gündüz 1 uzun 1 kısa uykuya düşmüş olması lazım gündüzmü çok uyuyo yoksa ?
dml2703 BirAlparslanAnnesi evet tam da öyle oldu genelde 1 uzun ve 1 kisa uyuyor ama bir kaç gündür gündüz sabah uykuusndan geç uyanıyor sonra sadece 1 defa uyuyor o da yarim saat başka da uyumuyor
kbr-frk-ysf Kulakları ile oynuyor mu dikkat edin biraz. Kulak enfeksiyonu olmuş olabilir benim bebeğim de o yüzden uyumazdı
dml2703 Gamzeey dinletirim inşallah düzelsin ya valla oturup ağlıyorum artık çocuğum niye böyle oluyor hiç mi uyumaz onu da geçtim hep ağlıyor bir yeri agrimadigi halde
Gamzeey dml2703 kesin nazar bol bol okuyun bebeğinizi uyuturken Nebe süresi dinletebilirsiniz benim bebeğim onunla çok güzel uyuyor