Kitapkurduu Merhaba kızlar kızım 6 aylık lakin 4 aylıktan beridir gece uyur saat 10 11 gibi sabah 10 11 gibi uyanır ve gündüz 1 gece 1 uyku yapar normal midir bir sorun yaratır mı günde bir kere uyuması? Nasıl bir yol izlemeliyim?
saripapatyaaa Kitapkurduu geç kalktığı için uykusunu alıyordur canım ama sabahları sende erken uyanıp onuda uyandır 8-9 gibi öğlen bi uyusun akşam üstü de bi uyusun
28minikdnym Kitapkurduu bebeğinizi bi kaç kere erken uyandırın 8 gibii günde 2-3 uyku yapması lazm tabii eğer erken kalkıp düzenli olmasını isterseniz mesela bende 7 de kalkan bebem 11 dw kalksın istedrdimm😂😂😂 amaa bebekler içn erken yatıp erken kalkmak lazımm gündüz uykusu da bebeğim gelişimi için önemlii
Kitapkurduu saripapatyaaa işte bende kalkamıyorum sorun da orda 😄 iki tane de abisi var onlar da geç kalkıyor bende ailecek geç kalkıyoruz ama az önce günlük gelişimi için olan yazıyı okudum günde en az 2 uyku önemli diye yazıyordu benimki bir uyuduğu için korktum kötü bir durum olur mu acaba diye çok uğraşıyorum ama uyumuyor bir kere uyuyor oda 2 gibi falan uyur 4 te kalkar daha da uyuma gece 8 de uyur 9 da kalkar 11 de uyur taa sabah 11 de kalkar
Kitapkurduu 28minikdnym evet gündüz uykusu çok önemliymiş tedirgin oldum çok uğraşıyorum ama sadece bir kere uyuyor bede geç uyanıyorum 2 de abisi var hepsiyle birde evle yemekle temizlikle uğraş derken geç yatıp geç kalkıyorum 🤷🏻♀️
28minikdnym Kitapkurduu Zaten ilk mesela 7-8 gibi uyandığı zaman 11-12 gibi tekrar 2 saatlik uykuya geçer sizinde ozaman tekrar uyum şansınız olabilir tabi abileri kaç yaşındaa bilemiyorum ama