UmayGmz Benim çaydanlıgım yandı alt kısımının rengi değişti ona yapabilecegim bişey varmı kızlar çok rahatsız oluyorum atmayada kıyamıyorum 1 yıl önce almıştım Çamaşır makinemden yaş çamaşır kokusu geliyor makineyi havalandırdım yumoş döküp çalıştırdım ama kokuyu bi türlü çözemedim
Annesinin_kuzusu00 UmayGmzyumusaticinin deterjan kapsgina biraz turk kahvesi koyun makineye koyun bekletin icinde o butun kokuyo aliyor.Kokan buzdolabina falan hep iyi geliyor.
Yesillimon UmayGmz Demliği parlatmaciya verebilirsin. Makine için de marc’ın makine temizleyicisi var ondan dene derim,ayrica makinenin kapagini kapali tutma içi nemli olduğu için koku yapar.
UmayGmz Mom5457 cezvemde yandı da onu söylemeyim demiştim 😂 kızımla uğraşıcam diye dolapta yanmayan eşya bırakmadım
UmayGmz Minikyavrum755 ay yok çif yanından bile geçmiyor biri komşum 2. Eşim yaktı 2 kere ğst üste olumca koyulaştı
Yesillimon UmayGmz Bazi pazarlarda oluyor parlatmacilar yada olduğun yerde varmidir internetten bak bakalim belki bulursun cnm.
Minikyavrum755 UmayGmz Bizim burda cuma pazarı oluyo orda çaydanlık tencere tamiri yapanlar oluyo arada veryrm parlatıyolar
Denizfdn UmayGmz içini temizleyin makina temizleyicisi var onu boş kapağına içine 1 red kaşık dokin 1 kapak sirke boş çalıştırın duzelicektir
Deletedmom5493 UmayGmz makinenin aşağısında su biriken yer var onu açın o birikinti dökülsün o yüzden oluyor
CekirdeksizLimon UmayGmz Çaydanlık altı için beyaz kalıp sabunla telleyebilirsiniz. Çamaşır Mak. İçinde temizleyicisi var 90da bir tur temizleyici kullanın.
Annesinin_kuzusu00 UmayGmz camasir makinesinin deterjani gozunu yikamayi ihmal etmem bide camasir altindaki kapagi ac pis suyu ciksin ben ayda 3 defa falan calgonla 90 derecede bos calistiriyorum.bitincede ic8nde biraz turk kahvesi bekletiyorum mis gibi
fatmabngl Makinanın deterjan gözüne karbonat ve beyaz sirke koyup yüksek ısıda çalıştırın temizleyip kokuyu gideriyor
Zeynep11 UmayGmz çaydanlığı parlatmaya verin tertemiz oluyor, çamaşır makinesinin de alt kısmında ufak bir yer var orda pis su birikiyor o suyu boşaltın ondan koku yapar
NiIara UmayGmz makineyi bios bi sekilde karbonat dokerek calistirin. Makinenin icinde kirli ya da temiz camasir bekletmeyin kokunun sebebi bakteri uruyor. Makine bittikten sonra kapagi ni sure acik kalsin hava alsin ici