Minossoglumm Kan damlayı nasıl kullanıcaz ac mı tok mu ve kac damla vermemiz gerekiyor oglum 4 aylık ve 8 kilo bugun tok karnina verdim kustu malesef :(
japonunannesi Minossoglumm doktorunuz bilgilendirmedi mi verirken bizde kullanıyoruz emzirmeden yarım saat önce veya sonra kilo başına 1 damla veriyoruz
Arya_Deniz10 Minossoglumm Benim kızım da ilk zamanlarda küstü aç olmamasına dikkat edin,birde onun kendi aparatı ile degil de kaşığa damlatıp verin Yani bn öyle yaptım ve kusmadı
Minossoglumm japonunannesi hayir saglik ocagi devletin karsiladigi damlayi yazdi ve icerigi temiz olmadigindan ben de bu damlayi aldim
japonunannesi Minossoglumm sağlık ocağındaki dişte leke yapıyormuş bende çok araştırdım. Çocuk doktorunuz var mı aslında onlar da öneriyor bazı kan ilaçlarını bizim doktorumuz verdi gaz sıkıntısı yaşatmıyor
Minossoglumm japonunannesi evet cocuk doktorumuz var ama her ay gitmiyorum bende cok arastrdim devletin yazdigi damlanin tadi cok kotu tesekkur edrim bende emzrdikten yarim saat sonra vereyim insallah kusmaz
japonunannesi Minossoglumm yavaş yavaş damlatın ağzına bir iki damla damlatıp bekleyin. 5 ayda başladık biz ek gıdaya geçiş yaparken kullanmaya başladık.
Minossoglumm japonunannesi bilmiyorum aile hekimi 4. ayda baslaman gerekiyor demisti bende daha dun basladim
japonunannesi Minossoglumm her doktor bir değil o yüzden başlatmış olabilir. Kimden duyduysam ya sidefer ya da microfer veriyorlarmış