HLmom Merhabalar pazar günü eşimin salı günü de iki kızımın birden covid olduğunu öğrendim. Kızlarımın biri 5 yaşında diğeri 5 aylık var mı aranızda bebişleri covid olan nasıl geçti karantina günleri
Annekizz HLmom Kızım 6 aylıktı o zaman o ilk 3 gün kabus gibiydi uyumuyordu çok ateşi vardı bi yandan benim her yerim ağrıyodu ateşim vardı ama yapışık iki gibiydik o 15 gün. Bol bol c vitamini al canım emiyosa sürekli emzirr inşallah çabuk atlatıe
bhrcpt HLmom Benimki 17 aylık bizde yeni atlattık. 2 gün ateşli geçti sonra normale döndü allahtan. Çok panik yaptım ama ya. Neyseki ben oldum iyileştikten sonra çocuğum oldu yoksa nasıl bakacaktım ilgilenecektim. Ben çok kötü oldum çünkü.
Lisa3349 HLmom Bizde yeni atlattik cok sukur xok ates oldu 4 gun surdu balgam ve oksuruk olustu simdi 10 gun oldu yeni yeni bitti belirtileri umarim sizde bu durumlar yasanmaz kabustu resmen bizim icin .:(
HLmom Annekizz işin ilginç tarafı eşim kızlar pozitif ben negatifim 3 doz aşılıyız doktorumuz senden antikor almış olabilir diyor ama kötü geçiyor ateşimiz 38.5 altına hiç inmedi dünden bu yana
Lisa3349 HLmom insallah canim bnm kizimda oyleydi balgamliydi ve burnu cok tikaniyordu bol bol burnunu ac tikaniyorsa ihlamur bal limon ver insallah cabuk atlatir bizim cok zorlu gecti bnde cok kotuydum tabi:(