Momyboygirl Emzik aldım 2 Li bide ama sevmedi bunu ne yapıcam şimdi bide o kadar para verdim ay keşke bu emziklerde bişey olsa denense gibi böyle ne bileyim çok para israfı resmen 😄
Citlenbigim22 Momyboygirl 2 ay 4 günlük kızım şuan evde wee baby philps avent ve bibs emziğimiz var ve kızım hiçbirini tutmuyor bende acıyorum verdiğim onca paraya
Perfect_woman Momyboygirl bizimki de aynı emziğin farklı rengini veriym almıyo halbuki aynı emzik renk takintimiz var binada bulamadık oğluma babası lila renk almış lila emzik arıyoruz sürekli 😂
Birponcikannesi Momyboygirl benim kızımda ayına uygun emziği tutmamıştı hala yenidoğan emziğini kullanıyordu bi kaç ay sonra tekrar denedim tuttu bu sefer bekleyin biraz büyüyünce verin tutacak mutlaka
Momyboygirl babyandmom1 ya tutuyor aslında ama ben bi farklı model aldım ama bunu tutmadı ve emzik çok güzel anne görüşüne bence en benzer emzik
Momyboygirl Seymaemre-asya34 ya canım benim bi olaydan sonra emzik korkum başladı o yüzden ona göre seçiyorum yoksa çok makul emzikler var evet
Momyboygirl Citlenbigim22 ayy çok fena ya gerçekten ne olacak böyle bana çok saçma gelmeye başladı şimdi mecbur başka alıcam ama bu kaldı iki tane yepyeni marka emzik
Bebekbagciannesii Citlenbigim22 benim oglum da dogdugunda bibsi tutmakta zorlandi ama sonradan tuttu canim digerleri agir geliyor bibs hafif denemekten vazgecme
Aloneeee Citlenbigim22 ah aynen. İlk Philips aventi emiyordu sonra birden bıraktı. Şimdi de sürekli bir emzik deniyorum en ucuzundan en pahalısına kadar. Şimdi de oioi aldım gelirse deneyeceğim inş bunu emer son şansım😂
Irmakprensesinannesi Citlenbigim22 valla benim hiç bir emzigi tutmadı ama philips avent damaksiz emzik tuttu oda uykuya geçişlerde tutuyor genlde
Citlenbigim22 Momyboygirl bu biraz çocuğa kalmış birşey bende çok istiyordum kızım emzik tutsun fakat en iyilerini de aldım bimden şoktan da aldık tutmadı bende daha fazla almamaya karar verdim napalım mememi emzik olarak kullanmaya devam edecek canı saolsun
Momyboygirl Perfect_woman ya hahah yicem 😄😄🥰 benim emdiği emzik pembeydi o yüzden değiştirmek istedim ama olmadı o emziğin mavisini bulamadım istediğimiz ay
Momyboygirl Citlenbigim22 ya oğlum tutuyor bu damaklı ve aventi ama ben bulamadığım için başka aldım 🥺
Efuuliiiiimm Aloneeee meme kısmı ebat olarak çok küçük oioi yi hiç tutmuyor bizimki inşallah sizinki tutar 🤭
Aloneeee Citlenbigim22 emziğimiz geldi Tabiki bunu da emmedi 😂 artık pes ettim emmeyecek benimki tamam anladım 🙈
Aloneeee Efuuliiiiimm yok yok tutmadı Tabiki 😂😂 ya öğürüyor emzik verince 😢 bi de emmiyor çiğniyor benim oğlan 😂 allahtan mememi emiyor
Aloneeee Efuuliiiiimm ayrıca sanırım denemediğim emzik kalmadı 😂 ucu en büyüğünden en küçüğüne damaklıdan damaksıza ucuzundan pahalısına ısrarla denedim ama kazanan oğlum oldu😂