Brcdrnlila Bebeğim 11 ay 20 günlük 1 yaşa az kaldı uyku sorunu yaşayan uyku gerilemesi uyumama,dalamama gece sabaha kadar ayakta duran var mı aranız da ?
Derinmavi Brcdrnlila çok zorlanıyorum artık saatlerce sallıyorum besliyorum gece özellikle uyumuyor bir ay oldu tükendim artık uyku problemiminiz hep vardı ama bu ay daha bir zorlaştı
Brcdrnlila Derinmavi vallahi bizimde öyle memeye ayrı kalkıyor 4 gündür sabaha kadar uyanık gündüzleri uyuyor sadece 🤦🏻♀️Kimseninde dikkatini çekmemiş post dedikodu,kaynana ve benzer şey olsa😂
Derinmavi Brcdrnlila gece uykusunu özledim inanın gündüzde düzensiz bizim dişleri de geç cıkardık belki sizinde diş dönemi olabilir
Brcdrnlila Derinmavi toplamda 4 oldu bizim göstermediği için son 4.cüsü yukardan çıktı büyüdü ama sıçrama başladı 1 yaş baya bir sancılı Allah yardımcımız olsun🙏🏻🥺uykuyu ben çok özledim benim için en iyi yer orası ama nasip bir daha ne zaman uyurum öyle
Derinmavi Brcdrnlila 11 aylık olduk biz ama 10. Ay başıyla gece uykularımız kesildi iki tane dişimiz var sadece altta 1 yaşta nelerle karşılaşırız Allah bilir Sağlıklı olsunlarda 🙏🏻