Sarenin-annesi 4 ay 20 günlük bir kızım var . Meme reddi yaşıyoruz. Sanırım emmedikce kafaya taktikca sütüm de azaldi mama veriyorum . Emince sütüm az geliyor iki çekip hemen bırakıyor . Bu süreci geçirenler nasıl atlattıniz?
bisenakillisinzaten Sarenin-annesi amaan valla acıkınca emer kafasındayım artık takmıyorum ben stres yaptıkça o daha da emmiyor o yüzden akışına bıraktım. İyice acıkınca veriyordum zaten zamanla düzeliyor. Sıkıntı etmeyin kendinize aç kalacak hali yok 🙃 bu arada benim kız da 4 ay 20 günlük ☺️
Sarenin-annesi bisenakillisinzaten tamamen beni bırakır mamaya başlarız diye korkuyorum ne güzel emiyordu . Artık sütüm de çok azaldı . Geri eski duzene döner miyiz ki
bisenakillisinzaten Sarenin-annesi yok işte korkmayın strese sokmayın kendinizi. Bol bol sıvı alın. Sütünüz bitmez. Evet eski düzene girersiniz tabi.
bisenakillisinzaten Sarenin-annesi yok mama vermiyorum düşünmedim değil ama ısrarcı oldum memeyi alıp alıp çekse de verdim sürekli daha çok acıkmasını bekledim
Ceydamy Bu dönemde mama vermemeniz tavsiye ediliyor çünkü meme reddini daha da tetikliyor, geçici bir süreç bu , sakin olduğu zamanlrda ara ara memeyi teklif etmeniz sağlar.Büyüme atak dönemlerindedir bebeğiniz.