Cananed 0-12 ay için oğluma eğitici oyuncak/kitap ne alabilirim fikir verebilir misiniz? fisher price piyanolu oyun halısı ve hışırtılı kitap aldım başka önerilere ihtiyacım var
rosesbabys Cananed ilk zeka kartlarım, büyük sorular kitabı(kesinlikle alın harika ötesi) , cırt cırtlı kitaplar, ben fisherin dans eden robotunu aldım 6. Ayında delirdi mutluluktan piyonolu oyun halısı zaten 6 aya kadar sonra yatıramıyoruz bebişleri. Yine fisherin yürüme ark zebrayı aldım onunda önünde cok güzel oyuncakları var oyalayıcı. Fisherin halka geçirme oyuncagı alabilirsin
Wolverine Cananed dokun hisset kitaplar var onlara bakabilirsin, eğitici kartlar alabilirsin, bul tak, halka geçirme, manyetik meyve sebzeler, balık tutma, yumurta eşleştirme, cırtlı yapışan sebzeler ahşap hayvan oyuncaklar
Hatice47 Aktivite masasını öneririm ben dolap uygulamasından aldım öbür türlü yuksekti fiyatı ama fisher price değil diğer markalardan da alabilirsin benimki etrafında dönüyor seviyor, ilk adım yuruteci aldım yürümesini yardımcı olsun diye ama benimki bı yaşında hala yürümüyor ☺️
Cananed rosesbabys söylemeyi umutmuşum büyük sorular kitabı setini ve yürüme ark ben de aldım diğerlerine bakıyım teşekkür ederim
Hatice47 -Gizem- ben on bir aylık aldm ama keşke DHA erken alsaymisim şimdi 13 ayligiz ama ara ara saklayıp gosteriyorum sürekli skiliyor