Anne888 Kızlar ek gıda başlayacağız dr ilk yoğurt sebze meyve dedi bazıları sebze yoğurt meyvve diyor ? Birde çok açıklamadı doktor ya ne kadar vereceğimi bile hiç bilmiyorum yoğurttan başladım diyelim her gün yoğurt mu vereceğim anlamadım ki sebzeleri verirken yoğurduda mı vereceğim birde ne zaman vermeliyim bu besinleri aç mı tok mu sabah mı akşam mı. Tek öğün mü yardımcı olur musunuz:((
Zeyynep Anne888 sebzeyle başlayabilirsin cnm 3 gün kuralı ile 3 gün üst üstte aynı yiyeceği vermen lazım alerjisi varmı yokmu diye sonra yoğurt meyve ile devam edebilirsiniz açken ver sabah akşam farketmez ben hem sabh hem akşam veriyordum ama çok az miktarla başlıycaksın 1 tatlı kaşığı 1 yemk kaşığı sonra giderek artıcak
Emien Sebzeyle başlayın mesela ben 23 gün patates verdim sonra havuç sonra iki gün havuç verdim 3. Gün yoğurtla havucu karıştırdım sonra havuç da bitmiş oldu brokoliye geçtim brokoliyi yoğurtla karıştırdım işte sade verdim vs sonra havuç patates brokoli karıştırdım yanş kafanıza göre yaparsınız başlayın da bi havuç patates balkabagı yoğurt brokoli avakado muz elma armut bunları bş tattırın siz 3 gün 3 gün
defneninannesiiiii İster yoğurt ister sebzeden başla sana kalmış birşey bizim doktorumuz da yoğurtla başla dedi ama ben ilk kabakla başladım 3 gün sonrasında patates 3 gün havuç, brokoli. sebzeler bittikten sonra yoğurt denedim 3 gün sonrasında meyvelere geçiş yaptık