Mirosumm Kızlar merhaba. Kızıma balık yağı kullanıyoru. 2.5cc vermem gerekiyor ama kızım içmiyo midesi bulanıyo. Mamasına falan katabilir miyim bilginiz var mı ? Doktoruna haftaya gideceğim bu süreçte o şekilde içirmek istiyorum bi zararı olur mu acaba?
Eymencvk Mirosumm enjektörle verseniz kaşıkla içireniyoruz öğürüyordu oglum şmdi enjektörle oyun yaparak içiyor bide tatları güzel değil değiştiricem balık yağını 👀
Merve-21 Mirosumm hangi marka balık yağı kullanıyorsunuz möllers tuttufrutti aromalı olanını içiriyorum ben seviyor çocuklar genelde onu hiç balık kokmuyor
cilemm_karasu Mirosumm bebeğiniz kaç aylık ben de şurupları iciremeyince enjektörle sıkıyorum ağzına bu şekilde alıştık
baharberkay Mirosumm Şurup balık yağlarını ben de içiremedim bi türlü o yüzden easyfishoile geçtik jel yapıda o yüzden problem yaşamıyoruz kullanması rahat oluyo
Mirosumm Eymencvk enjektörle veriyorum zaten ama içmiyo içerse de kusuyo ne yapsam içiremedim. Oyunla vs ama olmuyo. D vitamini çok rahat içer daha önce demir ilacıda kullandı. Onda da problem olmamıştı ama balık yağının tadından sanırım içmiyo
Mirosumm Merve-21 şuan markasını hatırlamıyorum. Kızımı uyutuyorum sonra bakabilirim. Sürekli gittiğim doktoru önerdi 200 tl de para vermiştim açıkcası çöpe gitsin de istemem
Merve-21 Mirosumm benim bildiğim bize doktorun söylediği yani balık yağı yiyecek içeceklerle karıştırılmaz dedi sende bir sor ama yinede
purplemelon baharberkay jel formlar kullanmalari rahat oluyor fakat yurt dışı ithal Ürün oldukları için jelatin açısından sığır jelatini deniyor ama ben pek güvenemiyorum.