Ars0807 Oğlum 6 aylık ilk zamanlar en az 5 bez değişmesi gerektiğini biliyorum da acaba bu zamanlar da en az kaç olmalı?
-Gizem- Ars0807 bebeğe göre değişir ben hiç saymadım gündüzleri iki üç saatte bir kontrol ediyorum çok şişmişse değiştiriyorum kakasını yaptığı gibi hemen değiştiriyorum gece uyutmadan takıyorum sabaha kadar duruyor gece uyanıp bakınırsa uykusu dağılmıycak gibiyse hemen 1 kez değiştiriyorum hemen emzirip uyutuyorum
EsrAatlas Ars0807 valla biz günde 4 5 degistiriyoduk şimdi 8 aylık diş çıkarıyor bez sayisida haliyle arttı sayıya takılma bence sen degistrecegin zamanı bilirsin zaten
Es-Es123 Ars0807 günlük kota mı konuluyor. Bebek altına yaptıkça değiştirilir bez uzun süre bekletilmemelidir. 10 kez değiştirdiğimide biliyorum 15 kez değiştirdiğimide 5-6 kez değiştirdiğimide. Boşaltım sistemi nasıl hareket ediyorsa o şekilde ilerliyoruz
Elifsenaveannesi Canın merhaba . Bence azı çoğu yok aslında. Bebeğin bağırsak durumuna göre değişir. Hani kabız isal olsun olmasın normal bir günde bez sayısı çok saçma bence canım takılma boş ver kuzum
Ars0807 Es-Es123 yanlış ifade ettim sanırım kendimi anlatmaya çalıştığım şey aslında oğlum 6 aylık ama dolu dolu yapıp değiştirdiğim bez sayısı 3 4 oluyo kaka haricinde bu normal mi yani diğer türlü zaten öyle bezi fazla bekleten biri değilim
Es-Es123 Ars0807 gayet normal, gelişimi boyu kilosu normalse aklınıza takılmasın. Ama dediğiniz adetler çok normal