Selin0404 Kızlar oglum 7 aylık brokoki sogan sarımsak havuc patates püre çorba yapıp verdim ama iki üç saattir ağlıyor bundan dolayı olabılır mı
Denizfdn Selin0404 verilebilir ondn dolayı ağladığını zannetmiyorum belki susamistir yada doymamış olabilir
Selin0404 birtutamsac evet ama sogan sarımsakta koydum koyarken hıc dusunmedım sımdı aklıma geldı rahtsız mı ettı acaba dıye
Selin0404 Denizfdn ya galıba susamıs oglum su verdım baya bı ıctı sarımsaktam dolayı olabılır mı hıc aklıma gelmemıstı yemekten sonra ıcırdım dıye 4te yemıstı sonra mama ıctı
Selin0404 MinikMucizeeemm of gazds olabılır karnını sısırıp duruyor gaz masajı yaptım su verdım bakalım ınsallah rahatlar
Denizfdn Selin0404 anlamıştım bende bazen kızıma geç verdiğim zaman böle şeyler yapabiliyor sonra susuyo icince
Selin0404 Annesivebebesi gazda olabılır bugun ılk kez denemıstım yarın dener mıyım bılmıyorum belkı bıraz daha buyuyunce denerım artık sarımsagıda ılk kez verdım bugun bıraz kırgınlıgı var dıye ıkısı bırlıkte de gazı tetıklemıs olabılır normalde bayadır gaz sorunumuz yoktu
Senemmm11 Selin0404 brokoli karnabahar falan çok gaz yapıyor. Ne kadar miktar da koydunuz püresine hepsini yedi mi miktarı önemli belki gaz yapmıştır
Selin0404 Senemmm11 2-3 çiçek koydum patates havuc sogan sarımsak hepsınden azar azar zaten 1 cay bardagı kadar ölçüp koyuyorum kasesine yanş en fazla 140 cc gibi düşünün hepsini yedi ama sanırımmsarımsak susattı suyu ıcınce sakınlesıp uyudu ama gaz masajıda yaptım hangısı bılemıyorum
defneninannesiiiii Soğanı o şekilde püre yapıp vermedim de çorbalara 1-2 defa kullandım canım ben 6.ayda verdim brokoli hala veriyorum gaz yapmış olabilir bebeğine ben bugün karnabahar verecektim 2 parça koydum hemen gaz yapar diye
Aybarss03 Selin0404 benim oğlan 6 ay 22 günlük bende brokoli pırasa ve havuç püresi yaptım. Yemedi 😕 ben yedim 🤷🏼♀️😅
_Ozgum6658_ Selin0404 brokoliyi ben 6 aylıkken vermiştim sıkıntı olmadı ama sarımsak gaz yapıyor onu biraz daha geç vermiştim ben teker teker üç gün kuralına göre verin 🙏 gaz damlası varsa kullanın karnına masaj yapın ayaklarini ileri geri çekin rahatlıyor en azından 🤗
Selin0404 _Ozgum6658_ hepsınde uyuyorum normalde ama brokoli ve sarımsakta ıkısınıde bugun denemıs oldum keske yapmasaydım
Bebitom_3 Selin0404 ben sarımsağı 6 aydan beri veriyorum bi sorun yaşamadım ama soğan ve brokoli ikisi bir arada bizde gaz yapmıştı
Funda80 Selin0404 susamış annesi ❤ bende ek gıda sonrası hemen su vermezsem ağlıyor, iciriyorum sakinleşiyor