Leylaburhan Oğlum bu aralar inanılmaz huysuz acaba ataktamıyız yine bilen varsa bakabilir mi 07.04.2019 doğumlu 40+1 haftalık doğdu erkek
Mrymbas Denizmila01 bizimkinide bakar mısınız tahmini doğum tarihi 04.01.2019 erkek teşekkür ederim şimdiden
Leylaburhan Denizmila01 kendi huysuz o zaman 6 gün sonra bizi atak bekliyor desene bir tane geçirdik mafolduk çok korkuyorum ya Rabbim yardımcımız olsun 🙏 çok teşekkür ederim
Denizmila01 Leylaburhan allah hepimizin yardımcısı olsun seninkisi yine kısa sürecek canim benim daha bugün yeni atağına girdi ve 35 gün sürecek 😞🙈
Sena1997 Denizmila01 benimkine de bakarmisin beklenen Doğum tarihi 26 nisan 2019 16 nisanda doğdu erkek
Sisi Denizmila01 merhaba bana da bakabilir misiniz? Bu aralar hiç uyumuyor atak mı acaba, 🙄 9 ekim beklenen doğum tRihi 3 ekim doğum tarihi cinsiyet kız
Yusuf_Talhanin_annesi Bartununannesi bana da bakar mısın canım? 2 Mayıs 2019 da doğdu. Tahmini Doğum tarihi 9 Haziran olacaktı. Erkek bebek
Haticeisik Bartununannesi banaa bakabilir misiniz rica etsem🙈 doğum tarihi 29 ocak 2019 tahmini doğum tarihi 14 subat erkek bebek şimdiden teşekkürler 🤗