caretta Selam kizlar Memnun kaldiginiz hali turleri ve markalarindan tavsiye verebilir misiniz? Reydeko halidan hic alisveris yaptiniz mi?
saripapatyaaa caretta ben Haramidere de bulunan eskidijiden almıştım canım 4 seneyi geçti hiçbir şey olmadı kaç kere de yıkamaya verdim üzerine ayakkabı boyası bile döküldü lekesi hiç kalmadı
MeryeMelis caretta Pierre Cardin monet alayım deme yıkanmayan halı pişmanlıktır kuru temizleme çoğu halılar eee her yerde de olmuyor yıkamaya verdim ne olursa olsun die mahvoldu geldi 🤦
Mlsldy caretta trenyolda balat halı kesinlikle tavsiye ederim 4 halı aldım kaliteleri çok güzel yıkandı hiç bişey de olmadı
caretta MeryeMelis hali secmek benim icin cok zor gercekten evlendikten 6 ay sonra aldim onlarda pamuk ep dokuma falan ne cekiyorum kurutma makinasina atip atip havlarini aliyorum yine pamuk cikiyor. Ben de ozellikle evde yikayip kurutabilecegim halilardan istiyorum 🌸
saripapatyaaa caretta bende bilmiyordum hatta ilk duyduğumda eski eşyaları mı alcam asla olmaz demiştim 😂😂 koltuk takımlarımı da kızımın odasını da hep ordan aldım