Morusevenanne Kızlar merhaba 10 aylık bebeği olanlar özellikle. bebekleriniz kaçta uyanıyor? Kafayı yiyeceğim artık. Sabah 8de kalkıyor uykusu12de sonra akşam 6 da 7 de bdaha yatıyor 8den 12ye kadar ayakta.
Derinmavi Morusevenanne 10. Ayımızı bitiriyoruz çok zordu 10. Ay gece uykularına tamamen veda edip gündüz uykularının perişan olduğu bir aydı 🤦🏻♀️Genel olarak uyuymayı sevmeyen bir oğlum var ama 10. Ay daha bir zordu
Hiranaz1103 Morusevenanne gece 12 den önce yatmaz gece 3 4 sefer kalkar 11.30 12 gibi uyanır öğlen de 3. 3.5 gibi 2 saat uyur. Akşam 9. Gibi uyutuyorum 1 2 saat sonra kalkıyor geri uyutma 12. Buluyor o yüzden de geç kalkıyor
Rmyhmza Derinmavi ay cıddn mı bzde yenı 10aylık olcz düzelir dıye beklıyordm bnde uyku konusunda hc ıyı gitmiyoruz da 🙃😕
Morusevenanne Derinmavi off aynen hep zordu ama bu ay bitirdi beni. İlk zamanlardaki gaz olaylarında bile bu kadar yıpranmadım
tosbikannesiiii Morusevenanne 8de uyanır eğer o uyanmadan uyandırırsam çok huysuzlanıyor ogün oyüzden kendi ne zman kalkarsa öğle uykusuna geç yatıyor sonra sizinle aynı saatlerde uyuyuncada gece geç yatıyor kuramadık dengeyi büyüdükçe bozuluyor
tosbikannesiiii Morusevenanne daha erken uyandırmamız lazım. akşam uykusu en geç 6 da bitmeli. Sonra 8 9gibi uyumaları lazım aslında
tosbikannesiiii Derinmavi Morusevenanne yada sabah aynu uyansın. gün içindeki uykuları kısa tutun ben çalıştığım için uykusunu kısa tutamıyorum işlerimi hallediyorum o uyurken çünkü
kirmizibasliklikiz_ Morusevenanne sizin yine iyi 9 aylik 1de uyuyor bu aralar. Bugun inat ettim 10 da uyuttum zorla 100 kere uyandi geri yatirdim delircem. Bide ikiz benimkiler digerini de uyandiriyor. Disten herhalde cikinca umarım normale döner
Morusevenanne tosbikannesiiii uyuyan cocugu uyandırasım gelmiyo ya kitap okuyorum uyurken yemek yapıyorum filan
Morusevenanne Ohaezgi bizimki de cogu gün tek uykuydu ondan şikayet ederken bu geldi basıma pişmanım 😂