Zeynepatmaca 15-24 ay Sabah kalkış=08.00 öğlen uykusu=12.30-14.30 Gece uykusu=20.00-20.30(bir saat gecikme olabilir) mucize saatler. Evet kızlar bundan bir hafta önce emzik sonrası uyku düzenimizin yaklaşık iki ay bozulduğunu söylemiştim ve uzun uğraşlar araştıramlar sonucu bu programı denedim saatlerini hiç kaçırmayınca çok güzel uygulanıyor.oğlumu sabah direk 8 de uyandırıyorum öğlen uykusuna hemen 12.30 da geçiş yapıyoruz kndisi14.30 e on dakika kala uyanıyor ve akşam 20.30-21.00 arası uyuyor. Bunu paylaşmak istedim sizinle benimle aynı konuda müzdarip olan anneler vardı belki işinize yarar diye paylaşıyorum.
kupseker Zeynepatmaca 19 aylık Bebeğim ve düzenimiz tam olarak aynısının tıpkısı🙈😄 19 aydır 9 dan sonra iptaldir çocuğum😴😴😴😅
Zeynepatmaca Yusufum02 hatice kğbra tongarın kitabında okumuştum çocuk uyumak istemez çünkü daha çok karıştırmak daha uzun keşifler yapıp kurcalamak ister🤣🤣🤣sabah ki kurcalamaları yetmiyomuş gibi.
Yusufum02 Zeynepatmaca benimkisi uykusu geldıgu halde uyumuyor gece 100 kere uyanıyor ama gözünde uyku akarak kalkıyor