Sibellce KubrAden ben de çarpıntı olunca doktora gitmiştim , endokrin doktorum vermişti dideral ama hiç kullanmadım …Yüksek tiroid çarpıntı yapıyormuş zaten , tiroid ilacı kullanarak çok şükür geçti
FistikliLokumum KubrAden e doktor vana bu hapı seneleeer önce migren icin vermisti :) hatta bende ters tepip 4 gün boyunca kesintisiz migren agrısı cekmeme sebep olmustu :) burda da kalo tansiyon ilacı oldugunu ögrendim :) tek bi ilac böyle farklı farklı sebepler icin kullanılabiliyo muydu ki. Siz yine de doktora danısmadan almayın
Noname21 KubrAden bu ritim bozuklugunda kullanılıyor. Yan etkisi de cinsel isteksizlik haberin olsun. Sakinleşmek de faydası olmaz
Nurcinnn Fatmanurnisam yaa olsun inşallah bidakine verirsiniz ….bennde yaramıştı bi kalp rahatsızlıgız vs.yoksa kullanın
Fatmanurnisam Nurcinnn hic bir rahatsızlığım yok resmen heyecandan kalbim küp küp atıyor nefes alamayacak gibi oluyorum
karprensesiannesi KubrAden ben panikatak için kullanmıştım kalp ritmini düzenliyor ama bir hekim gözetiminde kullanın derim