Mhlkoyku
[bilinmeyen] kuzum dün aynı postu bende açmıştım. Benimde bebeğim emerek uyuyakalır. Uykusu var yada aç ama emmiyor değil mi. Ağlıyor ve kafasını çeviriyor
Mhlkoyku
Kangurun var mı
Annesininvebabasininaskimira
[bilinmeyen] benimkide iki gündür öyle. Emiyor iki dakika sonra bırakıyor ağlıyor yine istiyor bu dört beş öyle tekrarlıyor ve doymuyor bir türlü. Bnden merak içerisindeyim niye böyle çözemedim bi türlü. Bakalım posta öğrenebilecegim bisey olur belki
rumeysaduruu
Benim bebeğim hergün aynısını yapıyor sen panikleme kucağına al göğsüne yatır sakinleşsin zorla verme sinirlenip hiç almıyor sakinleşince unutturup tekrar tekrar ver, aç kalınca mecbur emer biberon vermemeye çalış bide bebekler süt gelene kadar çok aç olunca sinirleniyor o yüzden sabret benim bebeğim gazı sıkıştırdığında almıyor çıldırıyor resmen bide pamukçuk varmı ona bak 😔
Mhlkoyku
[bilinmeyen] ben bi yöntem buldum dene istersen. Kızımı kanguruya koyuyorum. Tsörtümün yakasını açıp tenime temas etmesini sağlıyorum. Güneşliğimide kapatıyorum sağa sola bakamasın diye 😂5 dk falan oyalanıyorum meme aranmaya başlıyo zaten. Çok çaktırmadan kangurudan çıkarıp memeyi dayıyorum. Hemen emiyo ve uyuyakalıyo. Artık çevreye çok duyarlılar memeye adapte olamıyorlar. Sessiz ortam şart. İnşallah faydasını görürsün canım😊
Mhlkoyku
[bilinmeyen] kucağında bile tutsan olur. Karanlık yada loş, sessiz ortamı yaratmaya çalış canım.
Derinim
[bilinmeyen] o aylarda uyku gerilemesi oluyormuş belirtiler benziyor bir araştır istersen canım bende yaşıyorum 3 ay 6 günlük
Mhlkoyku
[bilinmeyen] hımm bi fikrim yok ama inşallah kısa zamanda düzelir canım 🙏
Assllhn
[bilinmeyen] sütünü sagıp kaşık ile verebilirsin
SedaOktenzbier
[bilinmeyen] bi banyo yaptırsan yada gaz masajı
SedaOktenzbier
[bilinmeyen] verme calpol :( banyo yaptırçok zorlandığında
deletedmom4842
[bilinmeyen] Canım hayır merak etme bizde öyleyiz bir iki çeker sonra başını kaldırır ağlar geri tekrar memeye döner sonra yine aynı işlem bekle ayakta emzirmeye çalış o zaman alabilir ayrıca mamayı verme zamanı geçmiş bu dönemler yaşanıyor böyle şeyler merak etme
deletedmom4842
[bilinmeyen] Ayrıca calpol neden verdin?