cennetkokulubal 5 ay önce doğum yaptım . 57 ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım sonra 61 oldum şuan 68 im 😅sürekli başladım bitirdim maalesef oğlum da emmiyor bende diyete başladım 57 hedefim bakalım 😂 neden bu kez kesin onu da söylim hamile iken olan pantolonlar şimdi olmuyor 😂basen de yoğunluk oldu maleaef sonucu paylaşırım sizinle sizde durumlar ne 😂
Irmakefe Bende 79 kiloyum canım gerçi iki buçuk yıl önce doğurdum,ben hamileyken kilo alan değilde doğumdan sonra kilo alanlardanim e bide düğün var Mayıs’ta mutlaka kilo vermem lazım bu arada senin kilon bana fazla gelmedi ama kendine kıyasla 🤭🤭
cennetkokulubal Aygulemir yediklerime dikkat ediyorum ekmek pilav tatlı hazır paket atıştırmak zararlı herşeyi sildim😂 sebze et tavuk baklagil salata yoğurt kuruyemiş meyve yiyorum detoks suyu yapıyorum bitki çayı ve egzersiz 😒
Mom44454 cennetkokulubal ben 57 ile kaldım 83 le doğurdum 3. Ayda verdim şuan 5 aylık 57 kiloyum hala
Asafbey44 cennetkokulubal diyette neler yapmayı hedefliyorsun ne yeyip ne yememek. Herkes kilo verir ben veremem yürüyüşe gidip yürüyüşten dönünce ne bulsam yiyen biriyim 😥
Miniklerim123 cennetkokulubal 62,5 hamile kalıp 81 doğuma girdim 4 aylık bebem var 63 kg hedefim 55-56