Yademom 4 aylık kızım doğduğundan beri 5 dakika emiyor asla fazlasını emmiyor. Kilo sorunu bu yüzden mi acaba nasıl uzatabilirim🥺
petitonunannesii Yademom Benimde 23 günlük oğlum o da 5 dk tek emiyo tek göğüs ne yapicam bilmiyorum uyuyo memede
Bebek-annesi Yademom 4. Ay atak dönemi ondan olabilir hep mi böyleydi ama gittikçe emme süresi azalıyor normal yani süt akışınız hızlı olabilir yada emme refleksi gelişmiştir sütü emip bitiriyordur 5 dk da iyi bence
Yademom __asyanil yok canım ben de kilolu olsun istemiyorum ama beslenme bozukluğundan hastanede yattık o yüzden korkuyorum tekrar
Yademom petitonunannesii aynı benimde tek göğüs diğer göğsümden 1 ay süt geldi o zamandan beri deniyorum bir damla yok
Minnakprensannesi petitonunannesii bizde 24 günlük olduk aynı dertten müzdaribim 5 dakika zor tutuyorum tek göğüs sonrasında sürekli ağlıyor emmk istiyor gibi ağız hareketi yapıyor ama bi yandan da beni ittiriyor daha fazla emziremiyorum uyusa iyi yine sürekli hızursuz
__asyanil Yademom inşallah bişe olmaz bebekler büyüdükçe azar yiyolar benimkiler 3. Aydan beri hem biberon reddi hem meme reddi yapıyor
Yademom Bebek-annesi atak dönemini geçirdik canım o zaman yatmıştık kaşık şırınga vs. Hiç bişey kabul etmedi susuz kaldı vücudu. Şuan beni emiyor ama çok az burda bişey okumuştum ilk 5 dakik ağız sütü gelirmş sonra yağlı süt yağlı süt kilo aldırırmış diye doğduğundan beri 5 dakika aala şaşmaz
Bebek-annesi Yademom ön süt son süt meselesi ama bebeğinizin emiş gücü veya sizin süt akışınıza göre değişir bu hep 5 dk ise normal bence . Şüphe ediyor iseniz çiş takibi yapın haftada bir sağlık ocağında kilo kontrolü yapın.
Minnakprensannesi Yademom bizde 24 günlük olduk aynı dertten müzdaribim 5 dakika zor tutuyorum tek göğüs sonrasında sürekli ağlıyor emmk istiyor gibi ağız hareketi yapıyor ama bi yandan da beni ittiriyor daha fazla emziremiyorum uyusa iyi yine sürekli hızursuz