Deryaaa Mrh anneler bn yenı anne olanlardanım Allah’ıma şükürler olsunlı hem cok guzel hem cok zor herşeyden etkılenıyrum ve korkuyorum😔2 ay 20 günlüğüz kakadnda hep sumuksu yanı mukus cıkıyor bunun kanlı olanı kötüymüş ama yınde endıselnıyorum ve kalası hep sıvı normal mi 🤣
Esrelf Deryaaa canım su gibi değilse sıkıntı yoktur. Ben sordumda doktora senin yediklerine göre değişir kakası dedi. Mukuslu kaka normal dedi. Kanlı olması normal değil ama.
Busemm Deryaaa canım süt alerjisi olabilr doktoruna kakasının resimlerini bi at istersen aynısını biz de yaşadık
Busemm Deryaaa illa ki kanlı olması gerekmiyor benim de kızım 2 aylık 20 gün önce süt alerjisi teşhisi kondu. Çok gazı olup huysuzlanıyor mu ?
Deryaaa Ishal yedıden fazla yaparsa bırgun ıcınde oluo Busemm ya damla kullndımdan cok huysz degıl artıkk ama keyıflı gnlde
Busemm Feyzab vakit kaybetmeden doktora götürü isterseniz süt alerjisi olanişir kaka tahlili ve redükten madde bakılmasını ister doktorunuz
Buglemecrinim Yani ishal olduğunu gün içinde sürekli yapınca mı anlıyorsunuz kızlar çünkü benim kız günde bir kere yapıyor oda sıvı şeklinde ?