Esmakaracaaa Kızlar bebeğim iki buçuk aylık gündüz yarım saat bile uyumuyor kafayı yicem zararı olur mu
Belcim30 Esmakaracaaa uyku önemli tabi o aylar için ben yaşamadım bunu ama belki uyuduğu yeri beğenmiyor yada uygun ortamı sağlıyor musun sence.. Mesala müzik aç mozartın 1 saatlik müziği var benim kızım onu çok sevmişti kendi kendine dalardı yanına açıp koyduğumda şuan 8 buçuk aylık hala onla uyuyor sakinliyor ☺️
Semiramiss Esmakaracaaa benimde iki bucuk aylik bebegim aynen benimde bazi gunler toplasan bir saat bile uyumuyor bazen cok uyuyor bugun sürekli uyudu mesela ama dun nerdeyse hic uyumamisti
Zolizo Esmakaracaaa kucakta da mı uyumuyor? Ben 4. Aya kadar kucağımda uyuttum, yatırır yatırmaz uyanırdı. En uzun rekorum 12 dakikaydı yatırdıktan sonra 🥲
Zolizo Esmakaracaaa emzik kullanırsa daha uzun uyur. Kullanıyor mu? Kullanmıyorsa alıştırmaya çalış bence. Büyük rahatlık.
E_M_H Benim bebbegimde 2 ay 21 gunluk , aynı sorun bizde de var saatine dikkat ediyorum, müzik açıyorum ,kundak yapıyorum, emzik veriyorum hiç biri ise yaramıyor maalesef En falza 30 dk uyuyor, inşaallah sonradan düzelir
Dodi_06 E_M_H düzelir merak etmeyin,benim kızım da kırkı cıktıktan sonra bi süre öyleydi gündüz hiç uyumuyordu yada sıçrayıp hemen uyanıyordu. Ama sonra güzeldi. Şimdi de hep memede uyuyor☺️
Zolizo E_M_H evet düzeldi tabi. Size tavsiyem şimdiden başka bir yerde emzirip, uyku odasına öyle götürüp, yatağa yatırıp dokunarak uyumasına yardım etmeniz. Emzirerek uyutmayın.
E_M_H Zolizo Zolizo emzirerek asla uyumuyor zaten. Şimdilik müzik eşliğinde yatağına koyuyorum pış pışlıyorum inatlasinca beşiği hafif sallıyorum , inşaallah bizimde düzelir .
E_M_H Dodi_06 Inşaallah 😔şimdilik ben idare ediyorum ama 3.5 aylik olunca ise başlayacağım hem bakana zulüm olacak hem de kızıma 😞
Dodi_06 E_M_H allah yardımcınız olsun. Tam hatırlamıyorum ama sanırım 2,5-3 aylığa doğru düzelmişti artık.