neslihanyildiz Hanımlar bebeğim 2 aylık gazdan dolayı uykusundan sürekli uyanıyor ve ağlıyor… bu gaz olayı ne zaman azalmaya başlıyor ve geçiyor zira kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan ölcem
Belcim30 neslihanyildiz daha küçük canım ondan normal bana doktor colinoxtu sanki adı yanlış hatırlamıyorsam 90 liraydı onu kullandım.. Ama ben kekik kaynatıyordum bide sıcak su torbası koyuyordum karnına ayaklarına öyle uyutuyordum etkisini çok gördüm biraz sabret gececek bana bunu diyene inanmıyordum hiç ama 3 4 aydan sonra gerçekten geçti 😂 bu ayların kazancı bana eksi 14 kilo oldu 🤷♀️
Busemehmetbora Aydan sonra dıye okumustum ben, benımkıde oyle ama bazı belırtılerı refluyu gosterıyor sızde neler var? Hatta bende sımdı bır tartısma baslattım ama sıstemde gorunmuyor..anlamadım.
Busemehmetbora Kusma (bu sabah cok oldu) ama nadir denılebılır normalde , hırıltı, oksuruk, tıkanma , burun tıkanıklıgı ve boyle kusmak ıstıyormusta kusamıyormus gıbı agzında su var sankı ve sızıntı oluyor kusmasa bile salyasıda var ayrıca 2 aylık daha .