Bebeğim 27 günlük ilk günden beri doktor zoruyla mama meme ilerliyoruz sarılığı 7 buçuktu hastaneden çıkarken o yüzden mama başlattı 2910 doğmuştu bir hafta kontrolünde 2800 çıktı ve her emzirme sonrası mama ver şişliği inmiş daha da kilo vermesin diyip mamayı günde 6 kez verdim her emzirme sonrası vermedim ilk zamanlar 30 cc içiyordu meme emdiği halde 2.hafta dan beri 60 cc içiyor bazen sağınca 40 50 cc geliyor tek göğüsten bazen bi damla bile gelmiyor her gün ya da 2 3 saatde bi sağmıyorum emiyor çünkü şimdilerde günde 6 dan dusuremedim mamayı emiyor uyuyor yatırıyorum tejrar uyanıyor bende mama veriyorum 2 saat uyuyor bu şekilde ama bu gün itibariyle düşürmeye başladım 20 günlükken kilosu 3400 olmuştu şimdi 27 günlüğüz pazartesi kontörlümüz ve bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor aptamil verdim bi kaç kez kabız olmuştu sma verdim bu sefer de gaz sorunu yaşadık hip aldım 2 gün önce onda gaz sorunu olmadı ama şimdi de kakasını yapmıyor yine mama meme ilerliyoruz ilk gün 4 5 kez bu gün 3 kez mama içti