kutgun Merhaba hanımlar gece bezi olarak ne kullanıyorsunuz prima hariç bütçem kaldırmıyor ikizlere çnkü
Umii kutgun gecede gunduzde sleepy kullaniyirum hic sizma tasma yapmadi neden gece baska bez kullanilsin ki pisik yapabilir
Annelikseruveni kutgun gece gündüz farketmez sleepy kullanıyorum doğduğundan beri.kizim 10 aylık.gece 12 saat değiştirmiyorum çok şükür bı sıkıntı yaşamadık
kutgun Saziyersin gece beslenmesi var bebeklerimin ve baby turco sızdırdı açıkçası yani beslenme sonrası mecbur değiştiriyorum artık
Saziyersin kutgun benimde öyle bebegim gece sayisini bilmediğim şekilde kalkar her kalktığında emmek istiyor 6 wyligiz ama daha hic sızma problemi ile karşılaşmadık doğduğundan beri kullanıyorum
mervealco kutgun gece bezi olarak sleppy lavanta yağlı gece külodunu kullanıyorum çok memnunum internetten bakabilirsiniz yorumlarına da. Normalde gündüz bezi baby turco
kutgun mervealco sleepy bebeklerimde pişik yaptı Natürali ve bio naturali bu yüzden sleepye pek olumlu değilim cevabınız için teşekkürler