Arencik Kizlar e devletten sosyal yardıma başvurmuştum kabul edilmiş böyle bisey var nasıl öğrenirim https://resimyukle.io/r/iz8HvhPbku
MiniPapatya Arencik bende 04.01 de başvuru yaptım on değerlendirme kabul edildi diyor hala süreç devam ediyor bekliyorum. İban vermediniz mi
Azrbbek Arencik Sosyal yardım bilgilerinden bakabilirsiniz gözükür orda bende başvuru yaptım 2 hafta oldu ön değerlendirme kabul edildi diye gözüküyor hayla süreç devam ediyor yazıyo
Eylulllllll Arencik evet , o 1600 ₺ denildi ama herkese 1600 ₺ yatmadı . 300 400 ₺ tutarlarında yatan da oldu . Umarım çokça faydalanırsınız .🙏🏻
Arencik MiniPapatya iban da verdim fakat ptt kartım da var ptt ye yatirmislar sanırım ama miktar gözükmüyor
Biricik_11 Arencik Size para yatmış ama miktar görünmüyor bende bi kaç gün önce başvuru yaptım ama ödeme kısmında eksi işareti var sizde öyle oldu mu
Minikyavrum755 1ana_2evlat Bnde ilk basvurmstum reddedildi simdi tekrar basvurcam anlamıyorum ya ihtiycım olmasa asla uğrasmam kiracıyım asgari ücretle geçiniyorum ama baavurum reddediliyo
Azrbbek 1ana_2evlat İki defa nasıl aldınız acaba nekadar sürede belli oldi siiznki iki hafta oldu hayla süreç devamı ediyor yazıyo ne kadar aldınız
Arencik Kizlar öğrendim miktarı smdi yardımlar kismina bakınca tesekkur ederimm bir de oğlum adına şartlı sağlık yardımı yazıyor o nedir acaba bi onu anlamadm