Minou Kızlr silikon meme ucu kullananlar var mı aranızda ? Göğüs uçlarım yok arada silikonla emerken silikonu çekip emziriyorum ama uç olmadığı için huysuzlanıyo :( silikonla emzirmeye devam etsem ne gibi zararlar görürüm?? Süt azalması ? Vs
Tecrubelianne Minou eger bebek gazliysa hic denemeyin bile hava aldigi icin daha cok gaz yapiyor ama alisana kadar arada bi kullanabilrsin gogusunde mutlaka cikicaktir
Deletedmom5493 Minou bebeğim cuma günü tam 8 aylık oluyor başından beri silikon uç kullandık kilomuz standartların üstünde gaz yapmadı. Biz bir zararını görmüyoruz emsin de ne şekil emerse emsin. Sütte azalma silikon uçla alaka değil
furkanselin Minou benimde göğüs ucum olmadığı için doğduğu ilk günden itibaren 3.5 aylık olana kadar kullandım daha 2 hafta oldu bırakalı tamamen kendi bırakmak istedi Bi anda tuttu Bi zararını görmedim açıkçası ☺️
Eliffff123 Minou merhaba ilk dogdugunda bende kullandım ama bir ayı doldurmadan bıraktım zor oldu ağladı istemedi ama alıştı emdikce göğüs ucu çıkıyor zaten .. şuan sekiz.aylik sorunsuz şekilde emiyor şükür sizde bırakın bence zamanla alışır bebeğiniz
Minou Deletedmom5493 biberon nasıl yapıyorsunuz? Emzik kullanıuor mu ? Vallahi çevremdekilerin öle yapsam iyi olur senin memeni emsincilerden bıktım inanki😖 öylede ana sütü böylede ana sütü anlamıyorm stres yaptım bu durumu ya
Deletedmom5493 Minou biberon ilk başlarda kullandık daha sonra hep meme aldı emzik kullanmıyoruz sevemedik baştan beri. Dinleme onları duyma iyiki silikon uç var yoksa nasıl anne sütü alacaktı ki yavrucak
Minou Deletedmom5493 bıktım inanki çevremdekilerden artık çoğuyla görüşmüyorum bile 😂 şu süreci atlatmak tek isteğim 🥰 kırkımızı bi atlatalımda dahada rahatlayacğm inş.çok teşekkür ederm desteğiniz için ❤️