Humeyra6554 10 aylık kızım var ve namaza durdugum an gelir önüme gecer elimle kenara çekerim tekrar gelir bu seferde kenara geçiyorum bı sorun olurmu acaba ?
Leylamecnun39 Humeyra6554 sen hareket etme elinle çekme kızın ne tarafta duruyorsa onun yan tarafına doğru secdeye git ALLAH kabul eder inşallah ama sen el hareketi kaş göz felan yapma yada seccade etrafına yastık koy gelemesin
lalbg Humeyra6554 olmaz. Ben de aynısını yapıyorum. Kızım 14 aylık gelir seccademe oturur ben secdeye eğilince başıma cici yapar, seccadeyi çeker falan ben devam ederim namaza. Onlar Allah’ın melekleri ne sorun olabilir ki🤷🏻♀️
MelekSubasi Humeyra6554 Ne sorun olabilir☺ onlar Allahın emaneti günahsız melekler🥰 peygamber efendimizin torunları peygamber efendimizin sırtına çıkarlarmış.
ecemm-6161 Humeyra6554 çekme gelsin oynasın melek onlar namazının sevabı artar yanıma doğru secde edin
gurbetcimami Humeyra6554 benim kızım da öyleidi gelir kucağıma oturur önüme otururdu allah kabul etsin çok zor oluyordu ama şimdi onada küçük bi seccade var onu seriyorum o da onun üstünde namaz kılıyor beni taklit ediyor ben de rahatca kılıyorum
iyikianneyim61 Humeyra6554 peygamber efendimizin torunları namazda sırtına çıktığında fazla secdede kalirmis onların oyununu bozmamak icin. Hiç elinizle itmeyin varsın oda sizinle namazinizda olsun kızımda öyle gelir hoşuma gider bozmamak için bende tepki vermem❤️
Pembebeyzmavi Humeyra6554 benim kızım ve diğer tüm torunlar dedeleri ne zaman namaza dursa etrafında dolanırkar taklit ederler eğilip kalkarlar sırtına çıkmaya çalışırlar. Bizimde hoşumuza gider güzel duygular bence bunlar neden günah olsunki?