NurCeren Oyun halısı almayı düşünüyormusunuz kaçıncı ayında alınmalı kullanan anneler varmı kararsız kaldımda arkadaşlar
Elff NurCeren bebekten bebeğe değişiyor düz oyun halısı aldık oynamıyor piyanolu aldım oynamıyot zıp zıp aldık onu bırak sevdi gibi oyuncakla hiç oynmaıyo çorabıyla oynuyo battaniyesiyle 🤣🤣
Goncaaa NurCeren biz 3 aylıkken aldık ama almadan önce komşumdan alıp 2 gün denedim baktım ilgisini çekiyo o zmn aldım iyiki almışım oyun halısı sayesinde yemek yapabiliyorum ben
MTkutay NurCeren 2 buçuk aylık olduktan sonra kullanmaya başladım çok isime yaradı oğlum için de oynuyor bende rahatlıkla işimi yapıyorum
Ozininannesi NurCeren Ben de iki aylıkken aldım Fisher priceın köpekcik ve arkadaşları fakat oğlum dört aylık oldu hala sevmiyor zorla 5 dakika anca oynuyor
NurCeren [bilinmeyen] tşkrler ediyorum bende alıcam sanırım denemekte fayda var belki sever piyonalı olan çok hoşuma gitti beşiğine de kulabiliyormuş
NurCeren [bilinmeyen] bende şimdi internetten piyanolu sipariş ettim acayip heycanlandım acaba oynicakmı die