Kuzeyinko Bebeğimin cok kusması yok ama ağzına sular geliyor rahatsız oluyor uykusunda yutkunuyor ve bu yuzden uykudan uyanıyor doktor bunu verdi aslında iyi geldi verince rahat uyuyor ama kabız yaptı her seferinde. Kullanıpta bunubyalayan var mı çözüm nedir
TheBaby Kuzeyinko Bebelac Ar mi verdi. Katı mama kabız yapar. Sonra düzene girer. Su vermeniz gerektiğinide söyledimi katı mama kullanınca günde 1-2 çay kaşığı. Birde biberondan zor akar bebeği yorar bir numara büyük biberon başlığı kullanın. Zamanla kakası düzene girer. Her gün değil ama 4 günde bir yapar mesela düzenli. İçine zeytinyağıda katabilrisiniz biz öylede kullandım. Ben aptamil Ar kullanmıştım daha iyi olduğu için
ebozbey Kuzeyinko biz evolvia ar kullanıyoruz dünden beri bugün kaka yaptı biraz koyu kıvamda geldi bana bakalim
Kuzeyinko TheBaby ever bebelac verdi kaşıkla veriyorum bıberondan akmıyor diye. 4. Gun yaptı ama çok zorlandı mosmor oldu bı gece uyuyamadı zeytinyağı masajıyla kendımız yaptırdık hep bu şekilde mi olacak. Aptanil daha mı iyi