melekdag MDG_ Sabır . Diş jeli sürebilirsiniz ve calpol verebilirsiniz . Bunlar hafifletiyor ama 2-3 gün sürüyor geçer sonrasında . Sonra diğer dişler çıkmaya başlayınca yine başa sarıyoruz
Senem1234 MDG_ 1 aydır cok fenayız okadar bunaldım ki anlatamam. Balkona çıkıp çıkmıyorrr diye bağlrasım var 😀
MDG_ melekdag alt iki dişi çıktı şimdi üst çıkıyor kabarmış biraz 😩dış jeli ne alsam var mı bildiğiniz iyi bir jel
melekdag MDG_ Nurse harveys in Dentigel diş jelini kullanıyorum . İyi geliyor gibi . Yenilebildiği için sıkıntı da olmuyor denemekte fayda var .
Funda80 Umay3840 bizimde alt 2. dişimiz çıkıyor. Çok ağrısı var belli. Calpol veriyorum arada. Birde tetagil toz alt damağına döküyorum, doğrumu kullanıyorum aceba. Üst dişler çıktığında nasıl kullanıcam ben bu tozu. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Umay3840 MDG_ canm toz seklinde aynı toz seker gibi elımı ykyrm hafif nemli kalıyor parmağım parmağıma surup damagına masaj yapyrm
MDG_ Senem1234 valla bende çok fenayım ya tek başımayim birde o kadar zorlanıyorum ki dün ağladım oturdum