eylusko_ bebegim 4 ay 3 günlük yüz üstü yatırınca 1 dakika sonra sıkıyor ilgisini çekecek çok şey oluyor önünde ama kafasını kaldıramıyor pek ondan yoruluyor sanırım. kollarının üzerine durup göğsünü kaldıramıyor . geç kalmadık mi sizce ? kolları güçsüz sanırım .
Sedagny eylusko_ daha 4 ay 3 günlük bence biraz daha bekleyebilirsiniz. Bizde 4 aylığız bende günde 2-3 kez yatırıyorum önünde oyuncakları ve uzandığında tutabileceği nesneler oluyor. Normalde de sırt üstü yatırdığımda zeka kartları oluyor onunla bir sağ bir sol tarafa olmak üzere boyun kaslarını güçlendirmek için göz takibi yaptırıyorum ve gerçekten işe yarıyor öneririm. Her bebeğin gelişim evresi ve süreci farklı ama korkulacak bir şey bence yok. Biraz daha takipte kalın yine de içiniz rahat değilse doktorunuza danışın 🙏
Ynianne eylusko_ 4 ay 11 günlük bizimki duruyor ama göğsünü kaldıramıyor elleri üstünde durup oyuncaklara da bakıyor ama uzanıp tam alamıyor sırt üstü yatarken oyun halısındakileri uzanıp alıyor ama
Alparslan09 eylusko_ benim oğlumd 4 ay 4 günlük doğdugundan beri kafasını dik tutabılıyor ama yuzustu ytırınca çok sıkılıyor ne yapsam bende bılmıyorum sanırım oyuncaklarda ilgisini çekmıyor garip
eylusko_ Sedagny her gün mutlaka zeka kartlarını gösteriyorum kafasını sağa sola döndürmesi de hiçbir sıkıntı yok nesne Takibi de yapıyor ama yüzüstü durduğunda kafasınai çok fazla uzun süreli yukarıda tutamıyor çok hafif kaldırabiliyor. Bu arada sizin bebe önüne koyduğunuz nesnelere uzana biliyor mu
eylusko_ Sedagny oyun halısında asılı olan oyuncakları tutuyor ama yüzüstü yatırınca kolları ile asla uzanmıyor
eylusko_ Ynianne Aynen oyun halısında oyuncaklarının tutup ağzına götürüyor ama yüzüstü yatınca kolların üstüne bile duramıyor
eylusko_ Alparslan09 Evet kafasının kaldırabiliyor bizimki de kucakta falan ama yüzüstü yatınca sorun başlıyor Sizinki göğsünü kaldırabiliyor mu yüzüstü yatınca
besthecix selamlar, donmeye basladi mi bebeleriniz? oglum 1 kere yanlislikla herhalde 😂 dondu, o kadar 😅bir de ayaklarini tutmaya basladilar mi?