musmustlu Leylus Allah razı olsun canım. Yarın veya diğer gün ameliyata alacaklarmış. Pil bağırsaklarda geziniyor ama çıkmıyor
Anonim11 musmustlu canım çok üzüldüm ya ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum,neyse sağlık olsun çözümü var en azından gelmiş geçmiş gitmiş olsun bir an önce. Çok geçmiş olsun
75kinalikuzu musmustlu çok geçmiş olsun korkma yeni dogan bile bağırsak ameliyati oluyor allahın izniyle bir kaç güne atlatır
Kubraeylull musmustlu Canım çok geçmiş olsun Durumunuz nasıl inşallah ameliyata gerek duymadan çıkmıştır 😑
Budageceryahu musmustlu ay tuh cok uzuldum rabbim kolaylik versin cok sakınmak gerekiyor cocuklarimizi
musmustlu Kubraeylull Allah razı olsun canım sorduğun için. Ameliyat olacak dedikten bir kaç saat sonra kakasından çıkardı pili 🤗 bizde hemen koşar adım çıktık hastaneden 😁
musmustlu Kuzey06 Allah razı olsun canım sorduğun için. Ameliyat olacak dedikten bir kaç saat sonra kakasından çıkardı pili. 🤗 bizde koşar adım çıktık hastaneden 😁
Kubraeylull musmustlu canım çok şükür geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sürekli dualarımdaydın 🥰
Kuzey06 musmustlu ayyy cok şükür. Yemin ederim gözümü her kapamada ameliyat aklima geliyordu aglamakli oluyordum. Nasil mutlu oldu anlatamam 🥰🥰🥰