Aslimom Eşimle hafta sonu Eskişehir gezimiz olacak. Orada yaşayanlar ya da gezmiş olanlar, önerilerinizi bekliyorummm😊
Mrs_Mert Aslimom Eskişehirliyim çok güzel vakit geçirirsiniz gezilecek yerleri var ama zaman olarak yanlış bi seçim bence. Şu an virüs çizelgesinde ön sıralarda 😬
kitapkurdubebeninanasi Aslimom eskisehirde yasiyoruz biz de. Burasi gezmek icin sahane bir tercih bence😍 sazova,odunpazari evleri,porsuk cayı kent park gidilebilir. Selale park var orasi fena soguktur simdi.
Wolverine Aslimom Eskişehir de yaşıyorum Gerçekten şuan çok soğuk ve korona en top yaptığı zaman, çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Adalar, şelale Park, sazova, odun pazarı evleri gezebilirsiniz. Yaninizdan kolonyanizi ve maskenizi eksik etmeyiniz 🌸
Civciv222 Aslimom koronadan dolayı bazen Sazova falan kapalı olabiliyor isterseniz öğrenin ona göre plan yapın
Aslimom Ursm-2 Mrs_Mert yaaaa çok yanlış zaman farkındayım ancak izin zamanlarımızı bu şekil ayarlayabildik 😔
Mrs_Mert Aslimom siz bilirsiniz tabiki. Sazova parkı, odunpazarı evleri, şelale park, adalar, porsuk çayı, kent park var. İnternetten bakıp bi yol haritası çizebilirsiniz. Ona göre atlamadan gezmiş olursunuz
Aslimom Mrs_Mert evet internetten araştırma yaptık ancak orada yaşayanlardan ekstra fikir almak istedim. Teşekkür ederim🌺
Bsrkdr Aslimom karakedi bozacısından boza çok lezzetli olur mesela gezilecek yerleri yazmış hanımlar 🙂
Bsrkdr Eskişehir şuan müthiş soğuk hazırlıklı olun en azından bugun öyle kalabalıktan sakının nacizane çünkü ilk sıradayız @Aslimom
Aslimom Bsrkdr teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. İstanbulda yaşıyorum burası da felaket soğuk. Eskişehir daha fenadır 😰😃
kitapkurdubebeninanasi Aslimom çok çok sıkı giyinin bebeginizi de güzel giydirin burasi bugün özellikle fena soğuktu