Kafam Bugun aldım eczacı tarif etmemiş kullanımı nasıl kullancam direk mi iççem yoksa bişeye mi karıstırcam bide sezeryan da 4 kere diyolar ben sezeryanım bilen biri yazsın lütfen allak bullak oldum
Elf55 Kafam kimileri kaşığa 20 damla damlatarak yada suyun içerisine damlatarak kullanıyor. Ben ilk aldığımda bilmediğimden 3 kere 20 damla kaşığa koydum o gün felaket başım döndü midem bulandı. Sonrasında suyun içine damlatarak içmeye devam ettim ama sadece damlanın süt artırdığına inanmıyorum düzenli beslenmekde çok önemli
ikikizannesi Kafam bnde galaktago kullaniyorum gunde 3 kez bir bardak suya damlaligi var sikiyorum icine 15 20 damla falan
Mom5441 Kafam günde 3 kere 20 şer damla🌸valla çok memnun kaldım kızımı sadece anne sütüyle besliyorum .Faydası oldu❤️🧿
Elf55 Kafam ben hiç beslenemedğim için işe yaramadı yani 😂 sonrasında inancım bitince damlayıda bıraktım oysaki arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım belime kadar ıslanıyor demişti ama bana yaramadı
Egelim Ben günde 3 defa 20 damla olacak şekilde direkt içiyordum, bu şekilde etkisi müthiş oluyordu. Daha az tüketim de veya su ile tüketim de etkisi azalıyor maalesef.
Kafam Mom5441 inşallah banada olur 2 ay oldu var ama yetmiyo mama kullanıyorum süt alsın istiyorum ıyıce kesılmeden