Mervefeoktay 32 günlük bir oğlum var. Doğduğundan beri ne gece 3 ten sonra bir uyanıyor bir daha tövbe uyumuyo sürekli ağlıyor. Aralıksız 4/5 saat uyuduğu oluyo ama daha gece 3 ten sonra olmadı uyku eğitimini nasıl verebilirim çok mu erken
busra37 Mervefeoktay saat olarak aglaması varsa düzenli kolik olması çok yüksek. Uyku eğitimi için çok erken ama yavaş yavaş başlaman gerek arkadasın dediği gibi gece gündüz ayrımını yaptır. Ben doğum korkum yüzünden 1ay belki daha fazla tüm evimin ışıkları açık tuttğumdan çocuğum hiç uyumuyodu bide gaz sancısı eklenince çok daha zorlandım. Şimdi 3ay 6günlüğüz gece gündüz atrımını yaptığımdan beri daha iyi şükür
MustafaDoruk Gec degil ne kadar erken o kadar iyi arastirdigima gore odayi los isikta tut aksamlari bebekle komusma goz temasi kurma gunduzle geceyi boyle ayirt etmelerini saglayabiliyormusuz tabi kolik bir bebekse bunun pek etkisi olmayabilir
Mervefeoktay MustafaDoruk gün içinde gaz sorunumuz yok. Sadece gece ağlaması oluyo onuda kucağıma aldığımda susuyo kolik olabilir mi ?
Mervefeoktay busra37 kolik olabileceğini hiç düşünmemiştim normalde uslu bi bebek çünkü ama her gün aynı saatte olması beni şu an kolik olduğuna itti. Desenize zor günler beni bekliyor 😰
busra37 Mervefeoktay bende hiç düşünmemiştim ama oluyo gerçekten. Ben hep huysuzluğundan kötülüğünden sanıyodum. Bide gaz sorunu birike birike oluyo ben bşta cahillik yağtım gazı yok sandım yada çıkardığını yeter sandım birijti birikti mahvoldu yavrum
busra37 Mervefeoktay zor günler bebekle her zaman olur ama bunu bilinçlenip öyle yaklaşmak çözümler aramak sizi ve bebeğinizi daha az yıpratır