UrasRaman Sevgili anneler, oğlum 6 aylık ve bugün dudak içleri, dilinin üzeri beyazlaşmış. Pamukçuk gibi duruyor. Siz yaşadınız mı? Ne yaptınız?
BusraZ8 UrasRaman Biz 1 aylık olduk dilinin üzerinde biraz vardı doktorumuz ilaç verdi onu kullanıyorum şuan ama midesi çok bulanıyor aşı olduk şuan vermiyorum tekrar başliycam 🤷 çok ilerlemeden doktora danışman iyi olur canım 🙏
Jellybon_555 UrasRaman gazlı bezle temizlemek lazım kuşum 1 çay kaşığı karbonat 1 çay bardağı suyla karıştır her gün sil ağzını hee beslenmeden önce ağız mendilini ıslat sil bunu sürekli yap ki ağzında enfeksiyon oluşmasın
ShineThunder UrasRaman karbonatlı su ile temiz bir bezi ıslatıp silmek. ya da eczanelerde bunun için ilaçlar var kullanabilrisiniz🥰
BusraZ8 Jellybon_555 bu işe yarıyor mu ben yapmak istemiştim artık önerilmiyormuş araştırmıştım emzirme eğitimi veren bir ebe bebeklerde geçici bir süre tat kaybına neden oluyormuş o yüzden artık bu uygulamayı önermiyorlarmış.🤷
Jellybon_555 BusraZ8 benim doktorum söylemişti 3 ay önce bu şekilde temizle diye eğer pamukçuk oluşursa diye ama 1-2 kere bu şekilde deneyip normal ağız bezini suyla ıslatıp öyle de temizleyebilirsin her beslenme öncesi çünkü kusuyorlar ya o kusmasından sonra ağızlarının içinde bir miktar kalıyor oda midelerini bulandırır bir çok bakteriye yer açabilir
BusraZ8 Jellybon_555 anladım canım bende ilaç işe yaramazsa ilerlemeden bir de bunu yapiyim o zaman 🙏 sadece dilinin üzerinde az miktarda var şuan.
Nrglkrt Daha yeni yaşamis biri olarak 😑 Doktorum ilk once agzini kaynatılmış suya bir cay kaşığı karbonat dokup muslin bezle temizlememi söyledi daha sonradan Mikostatin diue bir damla verdi muslim ile her yerine sürdüm fakat emzirdigij için sende Mikostatin ile gogus ucunu temizle mantar oluşmuş olabilir