ranam kızlar meraba bu hafta doktor kontrolünde doktorumuz kilomuzun yetersiz olduğunu söyledi, biliyordum zaten onun için götürdüm Aptamil sma en son Bebelac kulanyorduk fakat bebeğim mamayı yedikten sonra hemen sindirip kaka yapıyor ustelik yediginin %50’sini kusuyordu doktorumuzda yavaş yavaş ek gidaya başlayabileceğimizi söyledi . 3 gün kuralı ile ilerliyorum şimdilik hero beyninin kavonoz mamaları 4+ olanllardan tekrar hero beybinin muzlu pirinç unlu mamasını bunları denemek için aldım tabiki evde yapmaya başlayacağım artık içeriğini öğrendim . :) patates havuç muz elma tavuk suyu çorbası bunlari yedirdim fakat güzel tarifler varsa lutfen paylaşın :)
Artemiss Benim bebeğim de 4 buçuk aylık bal kabağı çorbası, sebzeli mercimek çorbası, elma rendesi, muz, armut rendesi verdim hepsini de çok sevdi yalnız hiç birine şeker tuz koyma 💕
Mom44454 Canım 4,5 aylık bebek hiçbir hazır paketli Gıda tüketmemeli. Tadım ile başlamalısın tavuk suyu çorbası falan ağır olur öyle hemen. Yoğurt elma patates havuç falan denersin. Mercimek yazmışlar ama mercimek de erken daha 7 ayda verirsin mercimeği de
ranam Mom44454 canım aldigim gıdaların hepsi 4ay için hepsi ayına uygun gıdalar sağlık acisindan bahsediyorsun bende aynı şekilde düşünüyorum fakat hepsini aldım ki kızım içeriğini severse evde aynı şekilde yapabileyim diye.