SEVCANYAGIZ Bebegim 4 ay 10 gunluk oldu demir ilacina basladik.Sut ve sut urunlerine alerjisi var.Alerjik bebislerin annesi saglik ocaginin verdigi demir ilacinimi kullaniyor yoksa baska bi marka mi
Sedakcby SEVCANYAGIZ biz 4 tane değiştik demir ilacı hepsi allerji yaptı. En son ferro sonal B şurup kullanıyoruz işte o bişey yapmadı. Sagliocaginin kini hiç kullanmadım ama
SEVCANYAGIZ Sedakcby Dun cocuk dr gittik saglik ocagindakini kullan bakalim dedi. Ona gore degisir olmadi dedi
Sedakcby SEVCANYAGIZ ferrum hausman kakasını berbat yaptı aşırı mukus gaz sancı. Sindiremedi onu. Sıkı diyet yaptığım halde kakasi aşırı bozuldu damladan hemen sonra. Sidifer verir vermez ağız çevresi kabardı kıpkırmızı oldu. Bitane daha kullandık da adını unuttum onun aynı şekilde oda Sidifer gibi oldu. En son ferrosonal B çok şükür onu kullanıyoruz
Asuuu Alerjik bebegime kullanamadım sağlık ocağınınkini bunu ancak sen deneyerek analaybilirsin kimisine bir şey yapmıyor kimi bebekler etkileniyor ben ocean microfer kullandım çok iyi geldi leke de yapmıyor ayrıca parabende yok bir araştır derim