TheBaby Sunshinemom Başka bişey daha var içinde. Kısa bir boru. Maske yerine takılan. Biz onunla verdik. Burnuna ağzına doğru tuttuk. Oyun oynarken falan o şekilde hallettik. İlaç bitene kadar veriyorduk biz. Uzun sürüyordu
Yusufagahinannesi Sunshinemom maskenin uç kısmı çıkıyor sadece buhar üfleyen bir kısmı var oğlum hastanede yatarken doktor göstermişti bu yolu. Başlık kısmı yani surata geçirilen kısmı çıkıp takılıyor o şekilde çıkarıp sadece buharı burnuna doğru tutabilirsiniz
Jellybon_555 Sunshinemom https://resimyukle.io/g/EZtEnw2e40 canım bunu tavsiye ederim maskeye gerek kalmıyo uykusunda verebilirsin sessiz çalışıyor her pozisyonda yan tutuşta falan buharı güzel veriyor dökülmüyor üst tarafından döküyorsun buharı
Dedimolabilir Sunshinemom maskenin yuze oturtulan kisimi cikartiyorum sadece ventolini koydugum yer kaliyor o sekilde alisti kizim birde oyunlarla maskeyi kizimda takmamisti
Deletedmom_64 Han30 b8zimde balgamli öksürük oksururken boğulacak gibi oluyor nefes alamıyor acaba götürüp ciğerlerine mi baktirsak
Han30 Deletedmom_64 bence götürün. Antibiyotik verdi bize. Bide buhar. Bende ilk 2-3 gün götürmedim sonra iyice kötülendi
Nurtalib Deletedmom_64 bronsit olmus olabilir bi an once gidin ben 3 4 gun sonra gittim doktor neden gec kaldin demisti
BugsBunnyy Sunshinemom kucagimda tutarak bir sekilde verdik hep zor oluyor biliyorum bazen sarki actik uyurken denk getirdim bazen o da soyle muzik actik yuksek ses onla uyudu yoksa nebulazatorun sesisini duydugu an uyanirdi sesler karisinca dalinca uykuya
Nurtalib Sunshinemom maske degilde diger bi başlığı var onu taktim resmen çaydanlık gibi buhar çıkarıyordu dorek agiz kısmına tuttum o döndükçe bende onunla döndüm bi sıkıntı olmadi iyi kötü yaptık yani
Deletedmom_64 Nurtalib götürdük ciğerlerini dinledi bir sıkıntı yok dedi antibiyotiği bir hafta kullan geçmezse cocuk doktoruna götürün dedi
aykoz_ Sunshinemom uyurken verıyorum maske zaruri değil ki hastanede bile hortumuyla 10cm den tutmuslardı