Yenidoganbakimi Sadece mama ile beslenen bebekler su içmeli mi? Ben hem emzirip hem mama veriyordum doktorum kesinlikle su verme demişti şuanda emmiyor beni 2 gündür sadece mama yiyor doktorada gitmeme daha var numarasıda yok bilgisi olan var mı?
Merveyselkaya Yenidoganbakimi ben doğduğundan beri mama yedikten sonra su veriyorum iki üç damla aynı zamanda anne sütü de alıyor herha bi bi sıkıntı olmadı
Msl- Yenidoganbakimi ben günde iki kere mama veriyordum su vermiyordum. Doktora gittiğimde su veriyor musun diye sormuştu hayır demiştim. Her mamadan sonra muhakkak 1-2 çay kaşığı su vermemi söyledi
TheBaby Yenidoganbakimi Ben verdim. Doktorum vermemi söyledi. Günde 2-3 çay kaşığı kadar. Zaten idrarından anlarsınız hafif turuncu renge dönerse vücut susuz kalıyor demekmiş
Msl- Yenidoganbakimi evet emziriyordum sadece sabah ve akşam mama veriyordum. Mamadan sonra su ver demişti. Şuan sadece emzirdiğim için su vermiyorum
Merveyselkaya Yenidoganbakimi şuan 4 ay 29 günlük mama ağırlıklı besleniyor anne sütü de uyurken yada uykudan yeni uyandığında daha tam ayılmamısken veriyorum başka türlü yemiyor
Merveyselkaya Yenidoganbakimi siz bilirsiniz tabi ama bazen anne olarak kendi bildiğinizi yapın naçizane fikrim ben öyle yapıyorum bazen doktorun dediklerinden çıkıyorum çünkü annelerimiz bizi doktorla büyütmedi çok şükür sağlıklıyız tabii yine de sizin bileceğiniz bisey