petitonunannesii Kizlar 23 günlük oğlum var göz yaşı kanalları tıkalı ve gözleri capaklanip kanlanmis doktor damla verdi bi de göz masajı gösterdi yap dedi burun köküne doğru ama bu sefer masaj yaptığım kısımda kızarıklık oluyo göz masajı yapan varmi aranizda
Alvindmrkl petitonunannesii hiç duymadım benim de göz kapakları kırmızı süt sürüyorum bazen kontrolde sorcam bende
Sevgiiiyy petitonunannesii Bende yaptım canım tırnakların uzun olmasın ellerin temiz olsun bide nemlendirici bebek yağı gibi şeylerle yapabilirsin 3 4 aylık olunca düzeliyor ama yapmazsan zayıf kalır bizimki geçti
Hamza5353 petitonunannesii benim kızım ada göz kanalı tıkanıklığı dendi inanılmaz akıyordu doktor a götürdum göz doktoru. Damla verdi masaj gisterdi yaptım bir işe yaramadi. Çocuk doktoru muayenesi vardı hala geçmemişti saolsun doktor yine damla ve destekleyici krem yazdı enfeksiyina benziyor dedi kremi akşam sürdüm sabahinda akıntı ciddi derece de azaldı. Bu arada masaj yaparken çok bastirmayin hafif bastırın kızarıklık olması normal bende yaparken kızartıyordu .
petitonunannesii Hamza5353 Çok tesekkur ederim benimki de sanırım enfeksiyon çünkü kanlanmis bi de göz torbaları şişik
Hamza5353 petitonunannesii benim kızımın da şişikti kanlanma yoktu ama şiş ve göz kapağının üstü kizarikti
Merry11 petitonunannesii enfeksiyon olabilir benim bebeğimin tıkalı göz kanalı sadece çapaklanıyor kanlanma falan yok
Aylinnn35 [silindi] göz doktoru gösterdi ona göre yaptım hafifte değil biraz bastırarak. Burada tarif edip yanlış yönlendirmek istemem göz doktoru gittinizde size bizzat uygulattırır ona göre yaparsınız