senemmgncr Kızlar baharat acı vs. Şeylerden uzak duruyorum artık. Ama tekrarlıyor deliricem merhem aldım fayda yok ne iyi gelir birdaha tekrarlanmaması için dogumdan sonra başladı ilk defa başıma geliyor lütfen bildiginiz şeyleri yazar mısınız?
Mrb senemmgncr kantaron yağını duymuştum ama ne kadar yararlı bilemiyorum o yüzden denemeye cesaret edemedim
Hirabebek37 senemmgncr ben doğum yapalı 9ay oldu hala cekiyorum birde bi kan geliyor kantaron sıcak su hemoroid kremi hiç bisey ise yaramıyo tek çare ameliyat galiba
Sonsuzmutluluk senemmgncr Sarı kantaron yağı sürün makata ve Dulcosoft şurup kullanın kabız olmamak ve zorlanmamak adına mutlaka. Anestol pomad krem sürün tuvalet öncesi ve sonrası
dilanzeynepasel senemmgncr merhaba ben doğum yaptıktan sonra 1.5 ay bunu çektim makattan kan geliyordu artık probiyotik aldıktan sonra hemen düzeldi çok şükür kesinlikle tavsiye ederim .
TheBaby senemmgncr İçmi dışmı ölçüsü ne bunlara göre değişir tedavi şekli. Yani burdaki önerilerle olmaz. Kimi krem dışına sürülüyor. Kimi sadece içinden tedavi ediyor. Genel cerrahın bakması lazım. Ben hamileyken ilerlemeden gittim. 3 günde geçti gitti.
cemreninnannesii senemmgncr canım çok geçmiş olsun benim makat dışındaydı 3 tane büyüktü aile hekimine gittim her gün sıcak duş aldım ve kovaya sıcak su koydum oturdum dayanabildiğim kadar dayandım sonra proctolog diye krem var günde 3 kez sürdüm geçti gitti tekrarlamadı
Alptugunannesi07 senemmgncr Eczaneler özel karışım yapıyorlar onlardan alın. Herhangi bir karışım olur. Böyle işinin ehli birisi yapsın. Ben baharatsız acısız yaşayamam valla. Sürüyorum geçiyor 😃