Deletedmom_13 Uraz-2021 acıbadem var fakat yapmıyormus. Ankara’da sadece 2 tane özel yapiyormus. Ne kadar ücrete yaptırmistiniz acaba
Premature_annesii Deletedmom_13 özel bilmiyorum ama hacettepe, tıp fakültesi ve gülhanede yapılıyor. Randevuyu hastaneden ileri bir tarihe veriyorlar genel olarak. Arayıp santralden sorabilirsiniz
Deletedmom_13 Premature_annesii teşekkürler üniversite hastanelerinde bulamadım randevu ama şükürler olsun Gülhane de bulduk tarihi bekliyoruz 🤗
Erv Deletedmom_13 him iyi bizde yaptiracazda oranin ismini bize hic vermediler hacettepe gazi ibni sina diskapi baskent guven hastanesi ve yenimahalle hastanesinin isimlerini verdiler
Deletedmom_13 Angel00 hacettepe online randevu sitesine gece tam 00.00 da giriş yapıp almaniz lazım 30 saniye içinde randevular bitiyor
Deletedmom_13 Fmercan şehir hastanesi nerdeyse 10 ay sonraya randevu veriyordu o kadar zamanımız yoktu bizim hacettepe ve gata da yaptırdım
Deletedmom_13 Angel00 kim için alacaksınız çocuğunuz için mi. İsterseniz ben alayım randevu? Evet kolay olmuyor ama artık bu işin kurdu oldum desem yeridir
Angel00 Deletedmom_13 evet ya kızım için alacağım siz nasıl alacaksınız online mı yine kendi sitesinden