Minik-prenss Yenidogan bebeğime bingildak darlığı var dendi erken kapandığı takdirde sıkıntı yasanacakmis herhangi ilaç vitamin kullanmıyorum ve gazi çok fazla var gaz damlasında d vitamini olduğu için kullanamıyoruz maalesef bu durumu yaşayan var mi
Nesli06 Minik-prenss bildiğim kadarı ile d vitaminini kullanmazsanız daha çabuk kapanır. Kızım 1 yaşına girdi doktor artık kullanmanıza gerek yok azıcık kalmış oda kendiliğinden kapanır demişti. Gaz her bebekte oluyor siz ilaçlarını ihmal etmeyin.
Slmann Minik-prenss merhaba, benim oğlumunda doğduğunda bıngıldağı küçüktü çok erken kapandı. Önemli olan baş çevresinin düzenli büyümesi şuan 8 aylık bi sıkıntımız yok çok şükür takip ediliyo sadece. Ayrıca bıngıldağı kapalı doğan bebekler var. Kafanıza takıp hayatı zehir etmeyin benim gibi 🙈
Minik-prenss Nesli06 iki doktora da gösterdik ikiside d vitamini kullanmayın dedi hiç ilaç da yazmadı
Nesli06 Minik-prenss Nası yani doğduğundan beri d vitamini kullandırmadı mı doktorlar :/ allah allah ben mi yanlış biliyorum acaba.
Minikoalamm Minik-prenss bıngıldak darlığı nasıl oluyor acaba çıkıntı mi oluyor benim oğlumda var hep normal diyorlar içim rahat değil bende d vitamini erken kapatıyor diye biliyorum
Erz_2506 Benim oğlumu da doğduğunda küçüktü ama Doktorlar düzenli takip edilmesi gerektiğini söyledi şuan 11 aylık ve biz hala D vitamini kullanıyoruz doktor bırakmam gerektiğini söyledi bizim bıngıldağı mız kapandı şimdi herhangi bir sıkıntı olmadı